top of page
dia-SW7.jpg

van proefschrift naar magazine

Doe maar 200 boeken

Dat was wat ik zei tegen de drukker toen hij vroeg hoeveel proefschriften ik wilde laten drukken.

Toen de dozen met proefschriften arriveerden, was ik supertrots!

 

Toch zei ik tegen mijn vrienden, familieleden en collega's dat ze echt niet mijn proefschrift hoefden te lezen. 

Gek eigenlijk...

Met IN PRESS® proefschrift magazine

maak je je kennis toegankelijk voor veel meer mensen

100% aanrader!

Liza heeft voor mij een INPRESS proefschriftmagazine gemaakt dat een heel overzichtelijke en toegankelijke toevoeging is op het proefschrift! Ik krijg er veel complimenten over en zelfs mijn professor vindt dat eigenlijk ieder proefschrift begeleid zou moeten worden met een INPRESS proefschriftmagazine. Je bereikt een diverser en groter publiek omdat het gemakkelijk doorleest en heldere teksten bevat zonder dat het een soort jip-en--janneke taal wordt. Het blijft professioneel en toch heb ik ook mijn persoonlijke touch aan de teksten kunnen geven.
De samenwerking met Liza was tof, ze is heel accuraat en vraagt goed door. Dit helpt je ook bij het voorbereiden van je verdediging ;-) Er was nog een obstakel vanwege copyright op een afbeelding van mijn voorkeur maar hier heeft ze heel flexibel op gereageerd. 100% aanrader!

Suzan van Brussel

Dit magazine is een hele belangrijke aanvulling op mijn proefschrift geworden

Door Liza Cornet van Studio Wetenschap is er een super mooi en goed IN PRESS proefschrift magazine van mijn proefschrift gemaakt. De samenwerking hierin verliep heel prettig. Liza was erg accuraat, betrokken, flexibel en d.m.v. het eenmalige interview wist ze precies wat belangrijk was voor mijn IN PRESS proefschrift magazine. Dit magazine is een hele belangrijke aanvulling op mijn proefschrift geworden door het bereik van mijn onderzoek wat hiermee erg vergroot wordt naar professionals/familie/vrienden die geen wetenschappelijke achtergrond hebben. Een aanrader voor alle promovendi om je onderzoek zo naar buiten te brengen!

Laura van Duin

Wat mij betreft een must voor de wetenschap!

Ik ben super blij met het mooie en aantrekkelijke magazine (InPress) dat tot stand kwam dankzij Liza Cornet. Liza weet wetenschappelijk onderzoek op leuke en creatieve wijze te communiceren naar een breder publiek. Het proces waarin dit magazine tot stand kwam is professioneel, inspirerend, leuk en creatief. Het hielp mij als onderzoeker om kernboodschappen te formuleren en anders tegen bevindingen aan te kijken. Wat mij betreft een must voor de wetenschap!!

Helena Oldenhof

6

6

5

2

Magazines werden al verspreid onder een breed publiek!

5 redenen om een IN PRESS® proefschrift magazine te laten maken

Met IN PRESS® proefschrift magazine bereik je veel meer mensen. Denk aan familieleden, vrienden, beleidsmedewerkers, praktijkprofessionals en journalisten. 

IN PRESS® proefschrift magazine is een unieke, moderne en opvallende vorm van kennisdeling. 

Het proces van IN PRESS® proefschrift magazine maken, helpt de kern van je onderzoek helder te krijgen. Een goede voorbereiding op je lekenpraatje en verdediging!

Met IN PRESS® proefschrift magazine heb je je verhaal grotendeels al klaar voor een interview met een journalist. 

Door meer proefschrift magazines en minder boeken te laten drukken, verspil je  veel minder papier.

Zij gingen je voor

Voorkant.png
voorkant.png
Voorkant.png

Wat houdt het maken van IN PRESS® proefschrift magazine in?

1

Je wordt ongeveer anderhalf uur geïnterviewd over de belangrijkste punten uit je proefschrift. Dit online interview vindt plaats ongeveer 10 weken voorafgaand aan het moment dat je het magazine beschikbaar wil stellen.

IMG_2909_edited_edited.png

2

Op basis van het interview wordt een toegankelijke tekst geschreven en bijpassend beeldmateriaal uitgekozen. Een professionele vormgever maakt het magazine op en personaliseert het magazine in de stijl van je proefschrift. 

3

Het magazine komt in flipbook-vorm online op deze website te staan zodat je het eenvoudig kan delen met anderen. Als je wil kan je het magazine ook laten drukken. 

Een volledig proefschrift magazine kost:

€1.450,-

(incl. BTW)

Anker 1

Heb je interesse of vragen? 

Wil je je proefschrift laten opmaken en designen door Proefschrift AIO?

Je aanvraag is verstuurd. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page